Meer over VANTRICO

VANTRICO (Volledig: Van Trier & Co Competition – Afgekort: VTC)
is een team van kartingpiloten.
Het opnieuw definiëren van competitie is ons doel.

Ons verhaal

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec venenatis velit metus. Morbi non augue non sapien ullamcorper volutpat id a libero. Curabitur maximus vel est ac suscipit. Pellentesque imperdiet ultricies interdum. 

Nunc elementum porta tempus. In gravida nisi at dui eleifend lobortis. Vestibulum lobortis, leo at laoreet ornare, ante lectus commodo nisl, varius pellentesque velit justo eget purus.  Aliquam tortor massa, elementum at tellus. 

Wie zijn we

VANTRICO (Volledig: Van Trier & Co Competition – Afgekort: VTC) is een vereniging die bestaat uit een team van kartingpiloten die door middel van een actieve deelname in het Belgische kartingcircuit, een kweekvijver voor autosporttalent, willen doorgroeien tot een gekende groep van succesvolle piloten in de karting- en autosport. Wij trachten onze ambities waar te maken door topprestaties te leveren waarbij plezier en het onderhouden van langdurige relaties met onze partners centraal staan.

Missie

VANTRICO wil zich, door middel van een actieve deelname in het Belgische kartingcircuit, ontplooien tot een gekend en succesvol team waar prestatie, plezier en langdurige relaties met onze partners de basis vormen voor een stabiele organisatie in de competitieve wereld van de karting- en autosport.

Waarden

Onze waarden zijn opgebouwd rond 3 P’s:

Prestatie – Performance

Zoals het goede sportmensen beaamt, hebben wij een gezonde winnaarmentaliteit en bezitten wij de passie en het doorzettingsvermogen om elke keer opnieuw te streven naar topprestaties. Prestaties zijn enorm belangrijk daar ze helpen bij de persoonlijke vooruitgang, het stellen van doelen en ze dragen ook bij tot de kwaliteit van het team en de hierbij behorende relaties met onze partners.

Plezier – Pleasure

Prestaties zijn belangrijk maar zo is dat ook met plezier. Hoe meer plezier je hebt in wat je doet, hoe beter de prestaties kunnen zijn. Om die reden is het voor ons eveneens belangrijk om plezier te maken met elkaar en ook met vrienden, supporters en partners vóór, tijdens en na elke race.

Partners – Partners

Karting is, net zoals autosport in het algemeen, een zeer mooie maar tegelijk ook dure sport. Zonder de financiële en materiële steun van onze partners is het onmogelijk om onze ambities waar te maken. Deze ondersteuning is van essentieel belang om over het nodige materiaal te kunnen beschikken, voldoende te kunnen trainen en om onze deelname aan zoveel mogelijk races te kunnen garanderen. Het betreft daarom voor ons een topprioriteit om de relaties met onze partners op een uitstekende manier te onderhouden.

Slogan

Slogan: “Redefining Competition” Er werd gekozen voor een onderscheidende slogan in de Engelse taal om onze ambitie te kunnen verwoorden en om internationaal erkend te kunnen worden. “Redefining Competition” of “Herdefiniëren of herschrijven van competitie” is een slogan die uitdrukt waarmee we bezig zijn, waar we naartoe willen en waarvan de betekenis in de loop van onze groei kan veranderen. “Redefining Competition” betekent voor ons meer dan elke keer de overwinning in de wacht te slepen want altijd de beste zijn is onmogelijk en we zijn er ons van bewust dat we nog veel vooruitgang kunnen boeken. Zo betekent de slogan eveneens: • professionalisme uitstralen op alle niveaus • steeds beter trachten te presteren dan vorige keer • een scherpe tijd elke keer opnieuw trachten te verscherpen • een race na elke lap spannender proberen te maken • relaties met partners, fans, etc. op een unieke manier onderhouden • ons onderscheiden van de anderen • fair play en vriendschap op en naast het circuit • … Met de slogan “Redefining Competition” willen wij een zeer brede waaier van doelstellingen, mogelijkheden, waarden, eigenschappen, … op korte en symbolische wijze overbrengen. Wij doen aan gezonde competitie op alle niveaus en dat willen wij naar de buitenwereld toe communiceren met deze ambitieuze slogan.

Oprichters

VANTRICO werd opgericht door: • Anthony Van Trier • Bart Van Trier • Kenneth Goris • Glenn Vanbrabant Vaste gastrijder en ondertussen officieel lid en deel van VANTRICO: • Bart Van de Vel Voor informatie over deze personen: klik hier

Portfolio

Voor meer informatie over ons portfolio: klik hier • Piloten (alle informatie over de piloten van ons karting team) • Portfolio (partners, pers)